Vi var på den kjente Aqua Nor messa 2017!

By Bjorn-Toni Bakken 4 years agoNo Comments
Home  /  Nyheter  /  Vi var på den kjente Aqua Nor messa 2017!

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. Messen arrangeres i Trondheim annen hvert år, og denne gangen var AluVenture på plass for å vise frem vår 6500 CC model.

Igjennom en partner så fikk vi tilbud om å bli med oppover bare noen dager føre messa startet, noe som gav oss et lite problem, da vår nyeste demo båt var opptatt på en annen festival. Men en kjapp telefon samtale til en av våre kunder løste dette, da vi fikk lov til å låne med oss hans båt oppover.

Aqua Nor er delt opp i to, hvor hoved messen med de fleste stands foregår inne i Trondheim Spectrum, men det er også en stor andel som foregår på Ila Kai ved Skansen. Det var her vi hadde plass for å stille ut 6500 CC båten vår som fikk førsteklasses plassering ved nedgangen til flytebryggen for de fleste andre utstillere. Nede på flytebrygga hadde vår partner OXE Norge standen sin og sin demo båt, en 685 Polar Circle med OXE Diesel utenbords.

Vi fikk vist frem vår 6500 model til mange selskaper og privat personer under messen, men det var også en annen grunn til at vi var i Trondheim sammen med OXE Norge. Vi vil komme ut med mer informasjon om dette snart, men ta kontakt hvis du ser hva jeg snakker om og vi vil sende deg litt ekslusiv informasjon om prosjektet :)

6500 CC klar for fiske

En fullt utstyrt 6500 CC klar for nye eventyrer!

En demo båt av typen Polar Circle RIB og OXE Diesel utenbords motor

OXE Diesel demo båt.

Messe besøkende ved vårt telt

Messe besøkende som sjekker ut demo båten og Prosjekt XX i teltet

Roll Up av samarbeids prosjekt XX

Prosjekt XX

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply