Mye interesse på Meremesse i Estland

By Bjorn-Toni Bakken 4 years agoNo Comments
Home  /  Nyheter  /  Mye interesse på Meremesse i Estland

6, 7 og 8 Mars gikk årets største båt messe i den baltiske regionen (Estland, Latvia og Litauen) av stabelen i Tallinn Estland. Vi hadde aldri vært med på denne messen tidligere så vi så frem til å vise oss frem mer i denne regionen. Selv om vi ikke har vært på messe her før så går det allerede flere AluVenture båter i Estland, så kundene der setter også pris på AluVenture kvaliteten og designet.

Vi valgte denne gang å stille ut en helt ny AluVenture 6500 CC som snart skal leveres til kunde i Norge. Denne nesten ALL BLACK versjonen med en 200 hk påhengsmotor vekte helt klart interesse blant de besøkende på Meremesse.

Det var også flere innom for å snakke om våre større båter, og flere hadde fått med seg at vi i år lanserer et enda større skrog. Vi kommer med mer informasjon om det snart i en egen post. Det er dermed bare å følge med. Vi anbefaler deg også å følge oss på Facebook, Instagram og YouTube, og melde deg på vårt nyhetsbrev her, for seneste informasjon, bilder og videoer av våre båter.

3

4

5

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply