Har du lyst til å leie en AluVenture 6500 CC båt?

By Bjorn-Toni Bakken 1 year agoNo Comments
Home  /  Nyheter  /  Har du lyst til å leie en AluVenture 6500 CC båt?

Er du en av de som har gått rundt med et ønske om å leie en AluVenture 6500 CC for noen dager for virkelig å teste den? Vel da har jeg gode nyheter for deg. Vår distributør i Nederland og Tyskland Rheinland Boote driver med utleie i tillegg til salg.

Og det er ikke bare båter de leier ut, men full utstyrte hytter som passer perfekt for de som ønsker å slappe av etter mange timer ute på vannet. Ønsker du bare å leie en båt av dem så er det også mulig, og de har også en plass for bobil, camping vogn eller telt, hvor du kan bo gratis så lenge du låner en av deres båter.

Og det er riktig utstyrte båter det er snakk om. Alle båtene kommer rikelig utstyrt med en sterk og effektiv MinnKota motor og Humminbird ekkolodd. AluVenture 6500 CC har en 150 Hesters som skal kunne ta båten opp i 36-37 Knop.

Båten og disse hyttene ligger i Nederland. Nærmere bestemt Jachthaven 7, 8556 Sloten Friesland, Nederland (Google Maps) og du kan lese mer om tilbudet på deres hjemmeside her. Dessverre så finnes den bare tilgjengelig på Tysk.

Hytter avbildet ved vannet og noen aluminiumsbåter i forgrunn.

Hytter til leie for den fiske interesserte.

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply