Design Din Egen Båt

Meningene og ønskene til våre kunder er svært viktig for oss, derfor samarbeider våre designere tett med kundene i utviklingen av den optimale båten basert på hver enkelt kundes unike behov og ønsker. Vi kan hjelpe deg med å bygge båten du alltid har drømt om.

I tillegg til å utvikle og bygge våre egne båter under AluVenture merket så har vi også vært involvert i utviklingen og byggingen av andre typer båter som passer for andre oppgaver og brukere. Vi blir ofte kontaktet av privat personer og organisasjoner som har sett våre båter og vårt håndarbeid, og som spør om vi kan hjelpe dem med å designe den perfekte båten for nettopp dem. Noen ganger kommer de til oss med håndlagde tegninger, andre ganger bare med en liste over hva de ønsker seg, og sammen utvikler vi en båt basert på dette. 

Denne tjenesten med båt design og utvikling er noe vi fokuserer mye på. Det er også hvorfor vi har så talentfulle designere i selskapet. De gjør en fantastisk jobb med å tegne AluVenture modellene ned til de minste detaljer i 3-dimensjonale konstruksjons programmer, men vi kan også tilby konsept tegninger som viser deg eksakt hvordan din båt vil se ut. Dette gjør det mye enklere for deg å ta avgjørelsen om din drømme båt skal flyttes over til produksjon. 

Vi har her lagt ut litt informasjon og bilder av en håndfull spesial båter vi har utviklet og bygget over de siste årene. Ta en nærmere kikk på WaterMate, Styx og RIB-12 før du kontakter oss med dine ønsker og krav. Du kan plukke det du liker ifra disse eller våre mange AluVenture modeller, eller komme opp med et helt nytt konsept, og sammen med oss utvikle din helt spesielle båt nettopp for ditt bruk. 

  • AluVenture_6500_CC_016
  • _MG_4198
  • AluVenture 11000 COMMUTER 8
  • RIB-42 02
  • T7 0002 png

Kontakt oss med en gang sånn at vi kan begynne å bygge din perfekte båt!

iconfinder_mail_email_envelope_send_message_1011335