Boot Düsseldorf 2018 en kjempe suksess for AluVenture!

By Bjorn-Toni Bakken 1 year ago
Home  /  Nyheter  /  Boot Düsseldorf 2018 en kjempe suksess for AluVenture!

En gang i året arrangeres en utstilling kalt Boot (tysk for båt) i Düsseldorf Tyskland. Dette er ikke din vanlige utstilling, men faktisk verdens største båtutstilling. I år presenterte 1923 utstillere fra 68 forskjellige land yachter, båter og tilbehør til alle vannsportaktiviteter på 220 000 kvadratmeter messeplass. Med 247.000 besøkende fra 94 forskjellige land, er dette ikke bare den største (i m2), men også den mest besøkte utstillingen i denne bransjen.

AluVenture hadde vår jomfru tur der i fjor, noe som resulterte i mange positive tilbakemelding, og en distributør av vår 6500 serie båt i Tyskland og Nederland. Med denne suksessen bestemte vi oss tidlig for å besøke årets Boot også. Og hvilken super utstilling å lansere vår splitter nye 11000XE båt på!!

Jeg kommer ikke til å snakke for mye om 11000-serien her i dette innlegget, da vi vil legge inn en egen post om det snart, men raskt oppsummert, det er en 11 meter båt, 2,8 bred og i stand til å håndtere tre utenbordsmotorer på hekken. Det er også en kategori B-båt, noe som betyr at den er i stand til å gå lenger ut fra land. Båten ble kjempe populær på messa og vi følger fortsatt opp med alle interesserte organisasjoner og enkeltpersoner fra showet. Interessen var over all forventing!

Det var også flott å se at 6500-serien vokser i anerkjennelse og etterspørsel. Vi så i år mange av de samme menneskene som kom innom vår stand i fjor, som var første gang vi viste båten utenfor Norge, og nå hadde de tenkt på det i et år, og nå ønsket de å kjøpe!

Alt i alt en veldig god utstilling, og det er noen rykter vi kan komme tilbake neste år også. Hva mener du vi burde ta med og vise frem da?

Side view of AluVenture 11000XE

Side view of AluVenture 11000XE

En stor publikumsfavorit var 11000XE båten.

En stor publikumsfavorit var 11000XE båten.

6500 CC modelen hadde også mange mulige kjøpere innom

6500 CC modelen hadde også mange mulige kjøpere innom

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000