Båtens Verden tester AluVenture 6500 CC

By Bjorn-Toni Bakken 5 years ago1 Comment
Home  /  Nyheter  /  Båtens Verden tester AluVenture 6500 CC
Båtens Verden båttest artikkel om AluVenture 6500 CC

Båtens Verden båttest artikkel om AluVenture 6500 CC

“Det mest imponerende med sjøegenskapene finner vi når vi svinger kraftig i fart. Båten sitter som klister i sjøen, så her gjelder det å holde seg godt fast.” Skriver Vetle Børresen i sin test av AluVenture 6500 CC for Båtens Verden Nr. 4 – 2016.

Men rosen stopper ikke der. “Norskutviklede AluVenture satser på barske aluminiumsbåter for fritid, fiske – og yrke. 6500 CC er første ut, og skal denne legge lista for nye modeller, så blir fremtiden spennende.” Vi er veldig enige og vi er glade Vetle Børresen ved Båtens Verden også sitter med den samme følelsen etter å ha testet demo båten vår.

I artikkelen så blir også vår første kunde – Steinar – intervjuet. Steinar bestilte en båt av oss med en gang etter å ha sett båten på Sjøen For Alle. Uten å avsløre altfor mye, så kan vi opplyse om at Vetle og Båtens Verden kommer til å skrive en oppfølgings artikkel om båten vi har levert til Steinar Andersen, som blir nevnt i artikkelen. Her kan du få et lite innblikk i hvordan Steinars konkurranse båt, med det seneste av utstyr ifra Raymarine Norge, ser ut og fungerer. Enda en god grunn til å lese Båtens Verden.

Ønsker du å lese hele testen så send oss en email på info@AluVentureBoats.com, så skal vi sende deg en digital kopi av de 4 sidene.

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

One Comment

Leave a Reply