AluVenture på Europas største båtmesse i Düsseldorf!

By Bjorn-Toni Bakken 4 years ago1 Comment
Home  /  Nyheter  /  AluVenture på Europas største båtmesse i Düsseldorf!

Europas største, om ikke verdens største båtmesse arrangeres hvert år i Dusseldorf Tyskland. Å komme hit var på vår 5 års plan, men vi ante ikke at vi skulle havne her allerede i år, under ett år etter at vi lanserte oss på Sjøen For Alle 2016 på Lillestrøm. Men noen ganger så går ting raskere enn man planlegger.

Etter å ha mottatt en invitasjon om å delta sammen med flere andre båt produsenter på en ekslusiv Estland stand område så kunne vi selvsagt ikke la denne muligheten gå ifra oss. Vi pakket sakene våre, bestilte båt billetter på Color Line, og begynte turen sørover.

For de som har vært på båt messen i Düsseldorf så vet dere at denne er MYE større enn hva vi er vant med her i Norge. For å sette det litt i perspektiv så var Sjøen For Alle på Lillestrøm på 14,500 m2 og hadde 25 863 besøkende, mens Boot Düsseldorf (som er det korrekte navnet) hadde 220,000 m2 og 242,000 besøkende!

AluVenture teamet hadde en kjempe tid i Düsseldorf med mye interesse for vår 6500 CC båt. Det er veldig mange tyskere som årlig er på en eller flere fiske turer til Norge og de fleste her var veldig interesserte i båten. Vi fikk også noen salg og innledet samtaler med mulige distributører i flere land.

Alt i alt en veldig god første tur til Boot Düsseldorf. Kanskje tar vi en tur neste år også :)

AluVenture 6500 CC på Boot Dusseldorf 2017

AluVenture 6500 CC på Boot Dusseldorf 2017

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

One Comment

Leave a Reply