AluVenture invitert til den prestisjetunge High Speed Boat Operations Forum 2018

By Bjorn-Toni Bakken 2 years ago
Home  /  Nyheter  /  AluVenture invitert til den prestisjetunge High Speed Boat Operations Forum 2018

Det finnes i hovedsak to typer av messer. De du betaler for å være med på fordi du mener du har noe folk er interessert i. Så er det de typene du blir invitert til fordi arrangøren mener du har noe interessant å vise frem. High Speed Boat Operations Forum (HSBO) er av den siste typen, og er en meget ekslusiv messe, arrangert for 12 gang i år. Vi er derfor veldig glad for å bli invitert med vår 11000 XE båt, siden personene som kommer til å være der er akkurat den type kunder vi ser for oss for 11000 serien vår.

High Speed Boat Operations Forum er en messe for proffe brukere og er mye mer en bare utstilling av båter. Det er også en hall med utstillere av forskjellig utstyr, og mye fokus er lagt på presentasjoner gjort av eksperter på området. For årets forum så er så langt følgende keynote forelesere offentliggjort:

  • Admiral Jens Nykvist, sjef for den Svenske marinen
  • Vise Admiral Sousa Pereira, kommandør av det Portogeiske Maritime Politi
  • Admiral Odd Werin, leder Svenske Maritime utstyrs avdeling
  • Mr. Paul Brereton, Storbritannias leder av Helse og Sikkerhet til sjøs

Det holder heller ikke å bare ha en båt liggendes fortøyd som deltakerne kan få gå om bord. Alle båter skal testes på vannet for å finne ut hva de er kapable til. Toppfart, svingradius, håndtering av bølger, osv. skal alt bli testet sammen med de interesserte deltakerne under denne messen.

Det er forventet at over 350 betalende deltakere ifra over 35 land kommer til å delta på dette forumet. Det blir trolig 35+ spesielt utvalgte båter som kommer til å bli vist frem. Du kan lese mer om dette på hjemmesiden deres eller på facebook siden deres.

Her er en intro video ifra youtube som gir en god pekepinn på hva som skjer under HSBO.

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000