AluVenture distributør på plass i Nederland og Tyskland!

By Bjorn-Toni Bakken 2 years agoNo Comments
Home  /  Nyheter  /  AluVenture distributør på plass i Nederland og Tyskland!

Vi er stolte over å kunne annonsere en distributør for våre båter i både Nederland og Tyskland. Under messen i Düsseldorf så ble kontaktet av flere selskaper som var interessert i å bli forhandlere av våre AluVenture båter. Noen av disse var mindre seriøse mens andre var klare til å skrive avtaler. Av disse var det et selskap som tidlig skilte seg positivt ut; RheinlandBoote.

Selskapet eier og daglig leder kom innom oss tidlig i uka, og ble så imponert at han valgte å komme tilbake noen dager senere med tre til ifra selskapet. Sammen gikk de igjennom hele båten og vi hadde flere gode samtaler for samarbeidet.

Rheinland Boote fokuserer 100% på salg og utleie av aluminiums båter for seriøse fiskere som ønsker det aller beste når de er ute på vannet. De har bygget opp et meget godt navn for dem selv blant de seriøse fiskerne i Nederland og Tyskland, og de reiser ofte på messer med sine båter. Rheinland Boote samarbeider også tett med kjente personligheter innenfor konkurranse fiskerne i Nederland og Tyskland og får profilert sine båter sånn.

I Nederland står nå vår første utenlandske AluVenture 6500 CC og responsen har vært fremragende så langt sier gutta bak Rheinland Boote. Etter å ha hatt båten med på noen messer så ligger den nå på vannet og blir hyppig brukt. Karene valgte å gjøre sin AluVenture båt til en #AllBlack versjon og den ble jo helt klart skikkelig tøff!!

Du kan lese mer om Rheinland Boote på deres tyske hjemmeside her – http://rheinland-boot.de

Mye bilder ligger også ute på deres Facebookside – https://www.facebook.com/RheinlandBoote/

 

AluVenture 6500 CC båt i AllBlack utgave

AluVenture 6500 CC All Black på ustillingsplass

Fortøyd AluVenture 6500 CC AllBlack utgave sett ifra styrbord

AluVenture 6500 CC AllBlack båt fortøyd sett ifra front styrbord

AluVenture 6500 CC AllBlack båt fortøyd og sett ifra babord bak

Fortøyd AluVenture 6500 CC AllBlack båt sett ifra babord bak

Category:
  Nyheter
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply